16-Apr-2016 t/m 21-Aug-2016

GM_LOGO_CMYK
Het Gemeentemuseum Den Haag toont vanaf april Zilverkunst; meer dan honderd kunstzinnige objecten en gebruiksvoorwerpen van hedendaags zilver. De Nederlandse zilverkunst die wordt getoond is ontworpen en vervaardigd in de afgelopen drie decennia.
Uiteraard zal het werk van Pauline Barendse en Jan Matthesius een plek krijgen in deze bijzondere tentoonstelling.

Ter gelegenheid van deze tentoonstelling zal een boek over de ontwikkeling van zilverkunst in Nederland worden uitgegeven, waarin gedocumenteerd staat hoe deze is ontstaan en wie op welke wijze aan deze ontwikkeling daarvan hebben bijgedragen. Het zilverboek omvat ook een tiental bijdragen van deskundigen en kunstliefhebbers, die hun persoonlijke visie of waarnemingen ten aanzien van de zilverkunst daarin hebben verwoord.

Comments: Reacties uitgeschakeld voor 16-Apr-2016 t/m 21-Aug-2016 Posted by: Categorieën: BLOG